Contact

Wilt u meer weten over Kierkels Advies?

Of wilt u financieel advies?

Neem dan contact met ons op

Paul Kierkels

Leentstraat 38
6171 LE Stein
+31 (0)46 433 63 16
+ 31 (0)6 460 35 046
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

lid van

Continue reading

berekenhet.nl

Op BerekenHet.nl kunt u online zelf meer of minder complexe financiële zaken berekenen. Bereken zelf uw persoonlijke situatie, zonder dat u de achterliggende berekeningswijze hoeft te weten en zonder dat er iemand meekijkt over uw schouder.

afm.nl

De AFM houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren.

wijzeringeldzaken.nl

Op BerekenHet.nl kunt u online zelf meer of minder complexe financiële zaken berekenen. Bereken zelf uw persoonlijke situatie, zonder dat u de achterliggende berekeningswijze hoeft te weten en zonder dat er iemand meekijkt over uw schouder.

nibud.nl

Zoekt u informatie, praktische tips, berekeningen en testjes over geld? Het Nibud is in Nederland hét kenniscentrum op het gebied van de huishoudfinanciën.

bkr.nl

Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, houdt een centraal register bij van kredietverplichtingen in Nederland. Hebt u bijvoorbeeld een creditcard of een winkelpas, dan staat dit vermeld in de centrale kredietregistratie. BKR legt alle gegevens zorgvuldig vast en beheert het bestand.

nhg.nl

Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft als doelstelling een eigen huis voor meer mensen mogelijk te maken. Op deze site treft u hier meer informatie over aan.

notaristarieven.nl

Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft als doelstelling een eigen huis voor meer mensen mogelijk te maken. Op deze site treft u hier meer informatie over aan.

lid van

Continue reading

Over ons

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs in ons kantoor: KIERKELS ADVIES.

Dienstenwijzer

lid van

Continue reading

Verzekeringsadvies

Voor inboedel-, opstal-, aansprakelijkheid-, rechtsbijstand-, ongevallen-, reis- en annuleringsverzekeringen kan ik u, in samenwerking met een gerenommeerd adviesbureau, de beste voorwaarden en scherpste premies bieden.

Verzekeringsvormen

Wij geven u enkele voorbeelden van verzekeringsvormen waarvoor wij advies verzorgen.

Het overlijden van een dierbare komt in veel gevallen onverwacht en brengt behalve verdriet ook veel geregel met zich mee. Door een uitvaartverzekering af te sluiten neemt u nabestaanden veel zorg uit handen, ook financieel. U bent niet gebonden aan een vastgesteld pakket, dus u bepaalt hoe de uitvaart eruit moet zien. Ook hierin kan Kierkels Advies u onafhankelijk dus objectief adviseren.

Bij de WIA is het niet meer van belang wat iemand niet meer kan, maar er wordt gekeken naar wat iemand wel nog kan. Daarnaast biedt de WIA inkomensbescherming aan hen die duurzaam en volledig arbeidsongeschikt zijn geworden. De hoogte van de WIA- uitkering hangt niet alleen af van de mate van arbeidsongeschiktheid, maar ook van hoeveel een werknemer zelf nog kan verdienen. Er zijn drie mogelijkheden: Geen uitkering: De werknemer is minder dan 35% arbeidsongeschikt. Dat betekent dat de werknemer tenminste 65% van zijn oude salaris kan verdienen. Samen met zijn werkgever wordt gekeken hoe de werknemer zijn resterende verdiencapaciteit kan benutten. Dit kan binnen het bedrijf of bij een andere werkgever. Beiden zijn hiervoor verantwoordelijk.

Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten

Voor werknemers die door ziekte of gebrek slechts in staat zijn ten hoogste 65% te verdienen van hetgeen ze daarvoor aan loon verdienden, maar niet volledig en duurzaam arbeidsongeschikt zijn.

Inkomensvoorziening Volledig Arbeidsongeschikten

Iemand heeft recht op een Inkomensvoorziening Volledig Arbeidsongeschikten indien hij volledig en duurzaam arbeidsongeschikt is. Elke vijf jaar worden de verzekerden die een IVA-uitkering ontvangen jaarlijks door het UWV herbeoordeeld. Al met al is dit een complexe materie. Een aanvullende voorziening hiervoor is echt geen overbodige luxe. Een ongeluk met blijvende gevolgen zit in een heel klein hoekje.

lid van

Continue reading

Pensioenadvies

Uw pensioen is misschien niet iets waar u nu al bij stil staat. Toch is het juist op jongere leeftijd belangrijk om te weten hoe u er straks voor staat. U kunt dan nog op een goedkope manier iets regelen indien dat nodig is. Dat het goed is om op tijd naar uw pensioen te kijken blijkt ook al uit de huidige discussie over de AOW-leeftijd. Zoals u wellicht weet heeft de regering besloten om deze omhoog te trekken naar 67 jaar. Het is dan nog steeds mogelijk om eerder met pensioen te gaan, maar u ontvangt dan wel minder. Gelukkig zijn er nog steeds goede mogelijkheden om een aanvulling voor uzelf te regelen. Ook fiscaal is er daarbij vaak voordeel te behalen.

Ingewikkeld? Helemaal niet. Wij maken het voor u inzichtelijk en eenvoudig, zodat u meteen weet hoe uw persoonlijke situatie ervoor staat. Daarna kunt u zelf bepalen of een aanvulling wenselijk is en op welke manier. Het is belangrijk dat u nagaat welke voorzieningen al voor u getroffen zijn. Aan de hand daarvan kunt u bepalen of het nodig is om zelf aanvullende voorzieningen te treffen. Ik zorg voor een naadloze aansluiting tussen úw specifieke wensen en omstandigheden en ik zorg voor een eigentijds, toekomstgericht advies. Als onafhankelijk intermediair is Kierkels Advies, in combinatie met een gerenommeerd pensioen-adviesbureau in staat u objectief te adviseren over alle vormen van persoonlijke aanvullingen. Door de afnemende rol van de overheid bent u namelijk steeds meer op uzelf aangewezen.

Aanvullend pensioen

Een aanvullend pensioen opbouwen doe je niet zomaar. Er zijn namelijk verschillende manieren om een goede aanvulling voor uw oude dag te verzorgen. Tevens dient men rekening te houden met fiscale spelregels. De fiscale aftrek is namelijk beperkt. De meest voorkomende manier om voor een aanvullend pensioen te zorgen is een lijfrente af te sluiten.

Of u hiervoor in aanmerking komt moeten wij berekenen aan de hand van uw jaarruimte. Andere mogelijkheden om een aanvullend pensioen op te bouwen zijn: zelf beleggen, een spaarrekening bij de bank of een kapitaalverzekering afsluiten.

lid van

Continue reading

Meer artikelen...

Contact

  • +31 (0)46 433 63 16
  • +31 (0)6 460 35 046
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bel mij terug