Verzekeringsadvies

Voor inboedel-, opstal-, aansprakelijkheid-, rechtsbijstand-, ongevallen-, reis- en annuleringsverzekeringen kan ik u, in samenwerking met een gerenommeerd adviesbureau, de beste voorwaarden en scherpste premies bieden.

Verzekeringsvormen

Wij geven u enkele voorbeelden van verzekeringsvormen waarvoor wij advies verzorgen.

Uitvaartverzekering

Het overlijden van een dierbare komt in veel gevallen onverwacht en brengt behalve verdriet ook veel geregel met zich mee. Door een uitvaartverzekering af te sluiten neemt u nabestaanden veel zorg uit handen, ook financieel. U bent niet gebonden aan een vastgesteld pakket, dus u bepaalt hoe de uitvaart eruit moet zien. Ook hierin kan Kierkels Advies u onafhankelijk dus objectief adviseren.

Arbeidsongeschiktheid (AOV)

Bij de WIA is het niet meer van belang wat iemand niet meer kan, maar er wordt gekeken naar wat iemand wel nog kan. Daarnaast biedt de WIA inkomensbescherming aan hen die duurzaam en volledig arbeidsongeschikt zijn geworden. De hoogte van de WIA- uitkering hangt niet alleen af van de mate van arbeidsongeschiktheid, maar ook van hoeveel een werknemer zelf nog kan verdienen. Er zijn drie mogelijkheden: Geen uitkering: De werknemer is minder dan 35% arbeidsongeschikt. Dat betekent dat de werknemer tenminste 65% van zijn oude salaris kan verdienen. Samen met zijn werkgever wordt gekeken hoe de werknemer zijn resterende verdiencapaciteit kan benutten. Dit kan binnen het bedrijf of bij een andere werkgever. Beiden zijn hiervoor verantwoordelijk.

WGA uitkering

Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten

Voor werknemers die door ziekte of gebrek slechts in staat zijn ten hoogste 65% te verdienen van hetgeen ze daarvoor aan loon verdienden, maar niet volledig en duurzaam arbeidsongeschikt zijn.

IVA

Inkomensvoorziening Volledig Arbeidsongeschikten

Iemand heeft recht op een Inkomensvoorziening Volledig Arbeidsongeschikten indien hij volledig en duurzaam arbeidsongeschikt is. Elke vijf jaar worden de verzekerden die een IVA-uitkering ontvangen jaarlijks door het UWV herbeoordeeld. Al met al is dit een complexe materie. Een aanvullende voorziening hiervoor is echt geen overbodige luxe. Een ongeluk met blijvende gevolgen zit in een heel klein hoekje.

lid van

Hypotheekadvies

Links

Pensioen

Over ons

Verzekeringen

Contact

Contact

  • +31 (0)46 433 63 16
  • +31 (0)6 460 35 046
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bel mij terug